thuiswinkel

Identificeer uw voertuig voor een keuze aan compatibele producten

Identificeer uw voertuig Sluiten
Kenteken

Vul uw kenteken in. Voorbeeld: 1S-3967 Voorbeeld: AB-420-CA

Meer informatie over uw verwerking en uw rechten
Bovenstaande gegevens zijn verplicht en worden door Mister Auto SAS verwerkt voor de uitvoering van het contract en het volgen van bestellingen. Ze worden verzonden naar de serviceproviders die Mister Auto SAS voor dit doel gebruikt, indien nodig buiten de Europese Unie met passende wettelijke garanties die u kunt verkrijgen op onderstaand adres. Ze worden maximaal 5 jaar bewaard.

U kunt uw gegevens bekijken, wijzigen, bevestigen, verwijderen, overdragen en de beperking van de verwerking van uw gegevens aanvragen of u verzetten tegen de verwerking van uw gegevens via aanvraag per post op volgend adres: Mister Auto, Data Protection, 19 rue Alfred de Musset, 69100 Villeurbanne, Frankrijk of per e-mail naar dataprotection@mister-auto.com, op voorwaarde dat uw verzoek niet leidt tot de onmogelijkheid voor Mister Auto SAS om zijn wettelijke of contractuele verplichtingen na te komen. U hebt ook het recht om een klacht in te dienenbij de bevoegde autoriteiten.
Zoeken op voertuig
Tot en met dinsdag Tot en met dinsdag

Uw originele onderdelen van de fabrikant tegen een lage prijs

Mister Auto biedt u een uitgebreide catalogus auto-onderdelen voor meer dan 50 automerken, klaar om te monteren.

Alle aangeboden auto-onderdelen zijn gehomologeerd en voldoen aan de geldende kwaliteits- en veiligheidsnormen binnen de Europese Unie. Mister Auto staat om die reden garant voor een hoge kwaliteit auto-onderdelen, ongeacht het merk van uw auto.

Selecteer hieronder het merk en het juiste model van uw auto om toegang te krijgen tot de onderdelen catalogus.

Pictogram laden