Menu Sluiten
Annuleren
Mijn voertuig toevoegen Mijn voertuig toevoegen
!
Identificeer uw voertuig voor een keuze van compatibele onderdelen

Opel-onderdelen

Opel-onderdelen vindt u online bij Mister-Auto

Of u nu op zoek bent naar nieuwe motorolie, een bougie of een v-snaar: geschikte Opel-onderdelen vindt u eenvoudig via onze kenteken-check. Voer uw kenteken in in het gele zoekveld bovenaan de pagina en selecteer ´Mijn onderdelen terug vinden´. Zo krijgt u direct een overzicht van alle onderdelen die bij uw wagen passen.

Een andere manier om de voor uw voertuig geschikte Opel-onderdelen te vinden, is uw model auto te selecteren. Vervolgens kiest u het specifieke type of bouwjaar van uw auto, en tenslotte of het om een bezine- of een dieselauto gaat. Als resultaat krijgt u het juiste onderdelen-overzicht te zien.

Meer dan een eeuw Opel

´Wir leben Autos´, oftewel wij leven auto´s, is de slogan van Opel. In de lange geschiedenis van het bedrijf zijn er grote hoogte- en dieptepunten geweest. Opel produceerde in 1899 zijn eerste auto en groeide uit tot een belangrijke auto-fabrikant. In 1911 brandde de fabriek compleet af, waarna deze hypermodern werd herbouwd, zodat Opel in 1914 de grootste Duitse autoproducent kon worden. In de jaren twintig zette Opel verdere stappen. Het bedrijf wist als eerste een geautomatiseerde massaproductielijn op te zetten, opende een bank en een verzekeringmaatschappij en werd eigendom van General Motors.

In de Tweede Wereldoorlog werd de Opel-fabriek compleet verwoest, maar het bedrijf ontwikkelde zich opnieuw en herwon in de jaren zeventig zijn positie als marktleider met de modellen Kapitän, Admiral en Diplomat. Het bestaan van Opel werd in 2008 door de financiële crisis en de enorme problemen bij het moederbedrijf General Motors nogmaals bedreigd. Opel kwam er wederom bovenop en is nu een stabiele, zelfstandige onderneming binnen de General Motors Group.

Opel-onderdelen online kopen

Om het voor u nog eenvoudiger te maken om Opel-onderdelen online te kopen, zijn deze in de volgende product-categorieën onderverdeeld:

 • Koppelingen en versnellingsbak - Hier vindt u alles voor het koppelings- en versnellingssysteem, bijvoorbeeld een differentieel en een versnellingsbak, om de kracht van uw motor optimaal op de aandrijving van de wielen over te brengen.
 • Uitlaat - Van de katalysator tot de knalpot, Mister-Auto heeft alle onderdelen van het uitlaat-systeem voor u klaar liggen.
 • Verwarming en airconditioning - De verwarming, ventilatie en de airconditioning zijn vitaal voor het klimaat in de auto.
 • Voor-, achtertreinen en ophanging - Als u ontevreden bent over de controle over de auto of het rijcomfort, kunt u met Opel-onderdelen als bijvoorbeeld schokdempers uw voordeel doen.
 • Apparatuur voor de buitenkant - De signaalverlichting of achteruitkijkspiegels zijn onmisbaar voor een veilige rit. Bij problemen moet u deze onderdelen zo snel mogelijk repareren of vervangen.
 • Motorkoeling - Radiator, waterpomp en thermostaat: de onderdelen van de motorkoeling kunnen kapot gaan en in dat geval moet u onmiddelijk handelen. Kies de juiste Opel-onderdelen en koop ze online.
 • Remmen - Of u nu vervanging voor schijf- of trommelremmen nodig heeft, u vindt de juiste remmen hier.
 • Filtering, olie en olie-verversing - Een eenvoudig, maar belangrijk deel van het onderhoud van uw auto is het op peil houden van de olie in de motor. Controleer ook de filters en vervang deze indien nodig.
 • Motorcompartiment - Alle onderdelen die de motor draaiende houden zijn te vinden in dit uitgebreide overzicht.
 • Elektriciteit - Het begint bij uw accu en loopt via de zekeringen door tot in een toepassing als de claxon: het elektrische systeem. Onmisbaar in uw auto en uitgebreid vertegenwoordigd in het assortiment Opel-onderdelen van Mister-Auto.
 • Sloten en vergrendelingen - Hiertoe behoren onderdelen voor de raammechanismen, maar ook gasveren voor de motorkap of kofferbak. Alles om uw auto op correcte wijze te ont- of vergrendelen.

Zoek zelf de Opel-onderdelen uit die u nodig heeft en koop deze online bij Mister-Auto. Meer informatie over het bestelproces, de levering en de betaling vindt u op de help-pagina.

Sorteren
Technische eigenschappen