Garanties

Betaalmiddelen

Wij bieden diverse volledig beveiligde betaalmogelijkheden:

 • iDEAL
 • Credit Card (Visa, Mastercard)
 • PayPal
 • Bankoverschrijving (2-4 werkdagen verwerkingstijd)
 • Klarna (achteraf betalen): 1,95€ extra kosten

Alle fasen van de betaling tussen koper en Mister Auto zijn volledig beveiligd en beschermd dankzij het WorldPay systeem.
Uw bankkaartnummer wordt nooit afgedrukt op papier, factuur of andere listing.
Uw bankgegevens worden niet door Mister Auto opgeslagen.
Niemand heeft toegang tot uw bankgegevens, noch op elektronische wijze, noch op gedrukte wijze.

iDEAL: Met iDEAL kunt u betalen via uw eigen bank. U rekent af via uw internetbankieromgeving. iDeal is geschikt voor de volgenden banken: ABN AMRO, ING, Rabobank, SNS Bank, van Landschot bankiers, Knab en Triodos.

Credit Card MasterCard en Visa: U kunt uw creditcardgegevens via onze beveiligde SSL procedure veilig invoeren en wij zorgen samen met uw creditcardorganisatie voor een correcte afhandeling.

PayPal
 

PayPal beschermt uw kredietkaartinformatie en is beveiligd tegen fraude. Wanneer u PayPal gebruikt, wordt uw financiële informatie nooit aan derden doorgegeven.

Bankoverschrijving: Na het invoreen van uw bestelling kunt u het orderbedrag overmaken op ons rekeningnummer. Dit nummer ziet u wanneer u bij de betaling kiest voor betalen via overschrijving. Zodra wij de betaling hebben ontvangen, wordt uw bestelling zo snel mogelijk verstuurd.

Klarna: Met Klarna kunt u achteraf betalen per factuur. Zodra u de bestelling heeft ontvangen, heeft u 14 dagen de tijd om de factuur te betalen. Dit is veilig en u heeft 10 dagen extra uitstel van betaling Voor meer informatie over Klarna kunt u kijken op: https://www.klarna.com/nl/achteraf-betalen

Bezorging

Bij Mister-Auto doen wij er alles aan om uw onderdelen zo snel mogelijk en wanneer het u uitkomt te leveren. Wij bieden u daarom diverse leveringsmogelijkheden aan:


Leveringsoptie Beschrijving Let op Prijs
Express 1 dag Alleen op werkdagen Vanaf € 12.95
Standaard 2 dagen Alleen op werkdagen Vanaf € 7.95
Economy 3 dagen Alleen op werkdagen Vanaf € 6.95

Tenzij anders aangegeven, proberen wij bestellingen dezelfde dag nog te versturen. Let u er wel op dat wij uw bestelling pas in behandeling nemen als we uw betaling hebben ontvangen. Als u met een bankoverschrijving heeft betaald, kan het daarom wat langer duren eer wij uw bestelling behandelen. De reden daarvan is dat de bank 3-4 werkdagen nodig heeft om het geld op onze rekening bij te schrijven.

Zodra uw bestelling verzonden is, ontvangt u een bevestigingse-mail met daarin een indicatie voor de bezorging. Vanaf dat moment kunt u uw bestelling via de website van onze transporteurs UPS, Post.nl of Fedex volgen.

Zon- en feestdagen

Wij raden u aan een wat langere levertijd in acht te nemen als u in het weekend of op feestdagen bestelt. Wij werken namelijk niet in het weekend en op feestdagen waardoor uw bestelling pas op de eerstvolgende werkdag in behandeling kan worden genomen.

Ook onze transportpartners zijn vrij op zon- en feestdagen waardoor uw bestelling niet in het weekend of op nationale feestdagen bezorgd wordt.

VERZENDING

Als uw bestelling door ons toedoen vertraging oploopt en later dan 48u. nadat u bestelde, verzonden zal worden, brengen wij u daarvan uiteraard direct op de hoogte.

In de meeste gevallen zal de opgegeven reden van enige vertraging zijn dat het door u bestelde artikel niet meer op voorraad is waardoor wij dat na moeten bestellen bij onze leverancier.

NIET THUIS BIJ AFLEVERING

Indien u niet thuis bent bij aflevering, wordt de bestelling de volgende dag opnieuw aangeboden. Mist u ook deze aflevering, dan laat de transporteur een briefje achter met de verdere instructies voor de levering. Indien het via Post NL wordt verstuurd, wordt het op de dichtstbijzijnde Postkantoor afgeleverd. Als het via DHL wordt verstuurd komt het niet op het postkantoor terecht.

Waarom kiezen voor Mister Auto
 • Altijd de laagste prijzen
 • Een aanbod van meer dan 300 000 originele onderdelen
 • Een gekwalificeerde klantenservice staat
  tot uw dienst
 • Een niet goed,
  geld terug garantie
Betrouwbaar en veilig bestellen