Menu Sluiten
Annuleren
Mijn voertuig toevoegen Mijn voertuig toevoegen
!
Identificeer uw voertuig voor een keuze van compatibele onderdelen

Remschijf voor Hyundai REINA

Remschijven bestellen Hyundai REINA

De gemiddelde levensduur van remschijven wordt uitgedrukt in aantal kilometers vanaf het moment dat ze geplaatst werden. Het is aangeraden om de remschijven van uw Hyundai REINA ongeveer om de 60.000 km te vervangen. Als u langer wacht, zullen uw remmen minder goed werken. In geval van noodremming, zal de nodige remafstand dus langer zijn.

Indien u nieuwe remschijven wenst te bestellen REINA, kunt u terecht bij Mister-Auto. We verkopen alle grote merken: BOSCH, TRW, VALEO, BREMBO, FERODO en ook BÖLK remschijven, het merk van Mister-Auto! Een set van 2 remschijven Hyundai REINA kost tussen 30€ en 70€; prijzen schommelen in functie van het model van uw Hyundai.

Hoe weet ik wanneer de remschijven van mijn Hyundai REINA versleten zijn?

U kunt zelf heel gemakkelijk de slijtage van uw remschijven controleren REINA, door te kijken of de remschijven nog genoeg voering hebben. Elke remschijf heeft een minimale dikte, verschillend voor alle merken. Deze minimale dikte vindt u in de technische fiche van uw nieuwe voor- of achter remschijven. De minimale slijtage dikte hangt af van het type remschijf. Vervang de remschijven Hyundai REINA zodra de slijtage de minimale dikte overschrijdt. Dit garandeert een efficiënt remsysteem.

Recente wagens helpen u om de slijtage te identificeren. Een slijtage lampje springt aan REINA wanneer het remsysteem gecontroleerd moet worden. U kunt ook letten op bepaalde geluiden of trillingen van uw Hyundai REINA. Bijvoorbeeld als u een schrapend geluid hoort wanneer u remt, of een trilling voelt wanneer u de wagen stopt. Vlekken op de schijven, of groeven aan de binnenkant van de schijven tonen ook aan dat dat de remschijven versleten zijn. Als uw wagen naar één kant ‘trekt’ wanneer u remt kan ook een teken van slijtage zijn.

Remschijf voor voor Hyundai REINA per model en motortype

 • Benzine1.4
Sorteren
Productcriteria
  • Merk
  TEXTAR
  Set van 2 remschijven TEXTAR - 92237903
  Set van 2 remschijven
  TEXTAR - Ref: 92237903
  MINTEX
  Set van 2 remschijven MINTEX - MDC2344
  Set van 2 remschijven
  MINTEX - Ref: MDC2344
  150 experts staan voor u klaar
  Prijs en veiligheid
  Verzending op
  dezelfde dag
  30 dagen lang
  makkelijk retourneren
  832d8e99543c9eb6058233655e7e90e0