Mister-auto - Help

Hoe te bestellen?

Onze telefonische medewerkers zijn bereikbaar van maandag tot/met vrijdag van 10u tot 16u op het nummer 0858 88 63 90  :

 • voor informatie over onze producten op de site
 • om u te begeleiden bij uw bestelling
 • om rechtstreeks uw bestellingen per telefoon op te nemen

De site is open 24/24 en 7 / 7

Belangrijk :

Op enkele uitzonderingen na, zijn alleen de producten op onze site te koop aangeboden.

Het is dus overbodig contact met ons op te nemen omtrent andere onderdelen (motor, versnellingsbak, onderdelen van carrosserie, auto interieur, enz. ...)

Hoewel onze medewerkers specialist op het gebied van auto onderdelen zijn kunnen ze niet op afstand complexe technische problemen oplossen.

Bij twijfel over de diagnose van een mechanisch probleem, of gebrek aan gereedschap, problemen bij het monteren of demonteren van auto-onderdelen, raden wij u aan advies aan een autospecialist te vragen, voordat u op onze site bestelt.

opvolging van de bestelling

U kunt op elk gewenst moment de status van uw bestelling volgen via toegang op uw account ("mijn account" in de rechter bovenhoek van de pagina).

Uw bestelling kan worden :

 • Geregistreerd, in afwachting van de voorbereiding
 • In voorbereiding
 • Verzonden (U krijgt een e-mail bevestiging met “opvolging nummer” zodat u uw pakket kunt volgen bij de expediteur)

Andere mogelijke status van uw bestelling :

 • Geregistreerd, in afwachting van betaling (in geval van betaling per overschrijving)
 • In afwachting van de goedkeuring van de klant (hoeveelheid, referentie artikel, enz)

In zo'n geval zullen onze medewerkers u systematisch een e-mail sturen, zodat u op de mail kunt antwoorden of telefonisch contact kunt opnemen.

Omruiling/Retour

Je kunt binnen 30 dagen na ontvangst aan ons laten weten dat je van de aankoop af wenst te zien of 100 kalenderdagen als U heeft de optie Gratis retourgarantie* genomen (voor € 3,90), of 365 kalenderdagen voor producten van het merk Bölk en Bproauto.

Na aanmelding heb je vervolgens nog eens 14 dagen om de producten daadwerkelijk te retourneren.

Je kan ook zonder voorafgaande mededeling de producten binnen 30 dagen na ontvangst terugsturen, of 100 kalenderdagen als U heeft de optie Gratis retourgarantie* genomen (voor € 3,90), of 365 kalenderdagen voor producten van het merk Bölk en Bproauto., als je daarbij maar een mededeling voegt waaruit jouw wens tot herroeping blijkt.

*De Gratis retourgarantie doet geen afbreuk aan het wettelijke herroepingsrecht.

 1. Voor een snelle afhandeling, raden we u aan om contact op te nemen met Mister Auto per e-mail (via uw account) of per telefoon.
 2. Het volledige en niet-beschadigde product terug in zijn oorspronkelijke verpakking te stoppen, indien redelijkerwijs mogelijk
 3. Wij verzoeken u om de originele verpakking in een beschermende doos stoppen.
 4. Contact opnemen met de bezorger van Mister Auto, zodat zij het pakket kunnen versturen.
 5. Het pakket en de papieren aan de bezorger teruggeven. De verzendkosten voor de retourzending zijn voor uw rekening.
 6. U kunt er ook voor kiezen om het product zelf terug te sturen. De verzendkosten voor de retourzending zijn voor uw rekening. Zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen na ontbinding krijgt u het volledige aankoopbedrag, inclusief eventuele (standaard) verzendkosten voor de heenzending van ons terug.

U wordt terugbetaald volgens de oorspronkelijke vorm van betaling.

Belangrijk :

Retourzending dienen aan onderstaande punten te voldoen: Als het artikel zelf in perfecte staat is (niet gebruikt), indien redelijkerwijs mogelijk. Wij verzoeken u het artikel naar ons te verzenden met de originele verpakking (onbeschadigd, zonder plakband of opschrift, indien redelijkerwijs mogelijk) Wij verzoeken u het geheel in een doos te plaatsen samen met de "retourbon" (zorg ervoor dat zware of breekbare stukken goed verpakt zijn). Als het product is beschadigd of is gebruikt, dan kunnen wij kosten in rekening brengen voor de waarvermindering. U kunt gebruik maken van het modelformulier voor herroeping.

Retouradres:
Mister AUTO chez PSA
Service retour
Site de Vesoul – Bâtiment NM38
7000 Vesoul
France

Garantie

Voor alle artikelen die u bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat u (als consument) er in alle redelijkheid van mag verwachten.

Statiegeld

Als u uw nieuwe onderdeel heeft ontvangen, kunt u uw oude onderdeel waar statiegeld op zit terugsturen MET de "retourbon" die u uit kunt printen via uw account.

Na ontvangst van uw oude onderdeel, zult u worden terugbetaald volgens de betaalwijze waarmee u aanvankelijk uw betaling heeft gedaan.

De oude onderdelen dienen verplicht teruggestuurd te worden in hun originele verpakking.

Let op: U dient de oude onderdelen waar statiegeld op zit terug te sturen binnen 30 dagen, een termijn die ingaat na ontvangst van uw bestelling.
Na deze termijn zal uw statiegeld niet meer terugbetaald worden. Incomplete of beschadigde onderdelen zullen niet terugbetaald worden.

Waarom kiezen voor Mister Auto
 • Altijd de laagste prijzen
 • Een aanbod van meer dan 300 000 originele onderdelen
 • Een gekwalificeerde klantenservice staat
  tot uw dienst
 • Een niet goed,
  geld terug garantie
Betrouwbaar en veilig bestellen