thuiswinkel
FIAT 130
Wijzigen Sluiten
FIAT 130 Coupé 3.2 (165Pk)
Wijzigen Sluiten Reset
Kenteken

Vul uw kenteken in. Voorbeeld: 1S-3967 Voorbeeld: AB-420-CA

Meer informatie over uw verwerking en uw rechten
Bovenstaande gegevens zijn verplicht en worden door Mister Auto SAS verwerkt voor de uitvoering van het contract en het volgen van bestellingen. Ze worden verzonden naar de serviceproviders die Mister Auto SAS voor dit doel gebruikt, indien nodig buiten de Europese Unie met passende wettelijke garanties die u kunt verkrijgen op onderstaand adres. Ze worden maximaal 5 jaar bewaard.

U kunt uw gegevens bekijken, wijzigen, bevestigen, verwijderen, overdragen en de beperking van de verwerking van uw gegevens aanvragen of u verzetten tegen de verwerking van uw gegevens via aanvraag per post op volgend adres: Mister Auto, Data Protection, 19 rue Alfred de Musset, 69100 Villeurbanne, Frankrijk of per e-mail naar dataprotection@mister-auto.com, op voorwaarde dat uw verzoek niet leidt tot de onmogelijkheid voor Mister Auto SAS om zijn wettelijke of contractuele verplichtingen na te komen. U hebt ook het recht om een klacht in te dienenbij de bevoegde autoriteiten.
Zoeken op voertuig
Tot en met zondag Tot en met zondag

Best verkochte auto-onderdelen voor FIAT 130 Coupé 3.2 (165Pk)

Remblokken voor Remblokken voor Ruitenwisserbladen Ruitenwisserbladen Motorolie Motorolie Oliefilter Oliefilter Brandstoffilter Brandstoffilter Remblokken achter Remblokken achter Thermostaat Thermostaat Multiriem Multiriem Bougie Bougie Distributieriem Distributieriem Bobine Bobine Claxon Claxon Asmanchetten Asmanchetten

Alle beschikbare onderdelen

Remmen
Filtering / Olie / Verversing
Voor-/Achtertreinen - Ophanging
Koppelingen - Versnellingsbak
Motorcompartiment
Apparatuur voor de buitenkant
Uitlaat
Elektriciteit
Motorkoeling
Verwarming - Airconditioning
Sloten - Vergrendelingen
Pictogram laden