Menu Sluiten
Annuleren

Vaak gestelde vragen - Mijn auto-onderdelen kiezen

Wat is een borgsom?

Fabrieks retour onderdeel: Het gekochte onderdeel is een onderdeel dat door de apparatuurfabrikanten is gerenoveerd volgens strikte specificaties; minder duur maar even betrouwbaar als een nieuw onderdeel. Het bedrag van het voorschot (X€ TTC) wordt u gefactureerd bovenop de prijs van het gekochte onderdeel.

De borg wordt terugbetaald wanneer u het gebruikte onderdeel terugbrengt. 

[De retourzending moet plaatsvinden in dezelfde verpakking als het nieuwe onderdeel dat u bij uw Mister-Auto bestelling hebt ontvangen].

Dynamo's, turboladers, cardanassen, startmotoren, remklauwen, injectoren, stuurbekrachtigingspompen kunnen worden aangeboden als onderdelen die kunnen worden teruggenomen (raadpleeg de productbeschrijving op Mister-Auto.nl).

Kan ik hulp krijgen bij mijn bestelling?

Wenst u hulp bij het online plaatsen van uw bestelling? De klantenservice staat tot uw beschikking van maandag t/m vrijdag tussen 10 en 16 uur.

De leden van de klantenservice kunnen u informatie geven over de producten die op de site worden gepresenteerd en u begeleiden bij de stappen van uw bestelling. U kunt uw bestelling ook rechtstreeks per telefoon plaatsen, in alle veiligheid.

Aarzel niet om ons te contacteren op 0858 88 63 90 van maandag t/m vrijdag tussen 10 en 16u (kostprijs van een lokaal gesprek)

Onze experts zullen u bijstaan in uw technische keuzes. Als u twijfelt aan de diagnose of aan de methoden om complexe onderdelen te demonteren en weer in elkaar te zetten, raden wij u aan een vakman uit de automobielsector te raadplegen voordat u uw bestelling op onze site plaatst.

Wat is de OEM code?

De OEM (Original Equipment Manufacturer)-code is een uniek referentienummer dat overeenkomt met het onderdeelnummer van de fabrikant van een vervangingsonderdeel.

Deze referentie van de fabrikant vindt u meestal op de verpakking van uw oude onderdeel. Dit is de code die u moet vermelden als u een onderdeel zoekt via referentie.

Welke soorten onderdelen kan ik vinden?

Bent u op zoek naar de beste keuze van onderdelen? Mister-Auto biedt u een selectie van meer dan 300.000 auto-onderdelen en accessoires.

Producten van meer dan 90 leveranciers zijn beschikbaar. De beste merken worden aangeboden (BOSCH, Valeo, Castrol, SKF, TRW, Monroe, Contitech, Luk, Purflux...). Evenals nieuwe originele onderdelen van meer dan 50 autofabrikanten (Peugeot, Citroën, Renault, Audi, Ford, BMW, Mercedes, Nissan...).

Alle op Mister-Auto verkrijgbare onderdelen zijn goedgekeurd en voldoen aan de Europese kwaliteits- en veiligheidsnormen.

Een grote selectie tegen concurrerende prijzen! Ontdek exclusief op Mister-Auto.nl , ons assortiment Bölk onderdelen: nieuwe auto-onderdelen voor een kleiner budget.

Hoe plaats ik mijn bestelling online?

Het bestellen van het juiste auto-onderdeel voor uw voertuig is eenvoudig!

Voer uw nummerplaat of uw inschrijvingsnummer in of selecteer in de vervolgkeuzemenu's het merk, het model en vervolgens de motor van uw voertuig.

Heeft u hulp nodig bij het kiezen van een onderdeel? Aarzel niet om onze adviesbladen te raadplegen.


Tenslotte is het aankoopproces eenvoudig:

- Voeg uw artikelen toe aan uw mandje,

- uw mandje te valideren,

- kies uw leveringsmethode binnen 24 uur of 48-72 uur,

- Er zijn verschillende betalingsmogelijkheden: kredietkaart, achteraf  betaling, PayPal, of bankoverschrijving.


U kunt een bestelling plaatsen door in te loggen op uw klantenaccount. Hebt u geen klantenrekening? Dat is geen belemmering, u kunt als gast bestellen.

U ontvangt een e-mail ter bevestiging van uw bestelling en om uw pakket te volgen zodra het verzonden is.

150 experts staan voor u klaar
Prijs en veiligheid
Verzending op
dezelfde dag
30 dagen lang
makkelijk retourneren
832d8e99543c9eb6058233655e7e90e0